Mallcar е онлайн магазин, в който можеш да намериш всичко нужно на едно място. Магазинът е проект на Пловдив Тех Парк - компания отличаваща се със своята технологичност и иновативност. Фирмата има опит в изграждането на най-различни онлайн магазини за козметика и супер витамини, авточасти, компютърна техника втора употреба, както и образователен комплекс. Естественият завършек бе да създадем онлайн магазин с Marketplace, който да бъде платформа за други доставчици, но със същия хъс и амбиция като нас. 

В Mallcar работи екип от висококвалифицирани специалисти по маркетинг, ИТ, техническа поддръжка, който цели максимално да подбере най-подходящите продукти за всеки клиент като му предложи удобен и лесен за навигиране сайт. 

При нас ще откриете голямо разнообразие от артикули за дома, витамини и добавки, авточасти и аксесоари за автомобил. Работим с множество доставчици, изграждайки мрежа, в която цените са винаги проверени и актуални. Следим целия процес - от поръчката на потребителя, през обработката до доставката. 

Mallcar прави живота на своите клиенти по-лесен като им предлага най-необходимото, на 1 място, с 1 клик.